23 Mart 2013 Cumartesi

Amortisör


Amortisör 2 Subat 2010 Ayni zamanda tekerleklerin yolu iyi kavramalari gibi önemli bir fonksiyonu da yerine getirirler. Iyi bir amortisör virajda savrulmayi önler.
'Amortisör' Nedir açiklamasi 1342 anlami Amortisör Nedir 1... Amortisör Nedir 1 . Motorlu araçlarda sarsinti, sallanti vb. hareketleri en aza indiren, yaylarin gereksiz hareketlerini gidermeye yarayan düzen.
Maysan Mando Amortisörleri Bu sebeple basit bir tamir istasyonunun amortisör üzerinde gerçeklestirdigini iddia ettigi tamir islemleri, amortisör üreticilerinin verdigi sürüs emniyeti garantisini hiçbir zaman veremez.
Amortisör - Formistan Forumlari 8 Temmuz 2011 Amortisörün amaci yaylarin tümseklere ve çukurlara verdigi tepkinin salinimini kontrol etmektir Amortisör ne kadar sert olursa azalma islemi o kadar hizli olur Amortisör...
amortisör hakkinda bütün merak ettiklerinizi sorun !!! !!! amortisör hakkinda bütün merak ettiklerinizi sorun !!! Ilgili konulari bak: (bu forumda | tüm forumlarda). Bu isimle girdiniz: Guest.
Amortisör 15 Haziran 2009 Ayni zamanda tekerleklerin yolu iyi kavramalari gibi önemli bir fonksiyonu da yerine getirirler. Iyi bir amortisör virajda savrulmayi önler.
Amortisör

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder