22 Mart 2013 Cuma

Elbistan

Son Dakika Elbistan Haberleri Elbistan ilçesinde meyve bahçesinde av tüfegiyle vurulmus halde bulunan kisinin katil zanlisinin oglu oldugu ortaya çikti. (Dün 19:49).
Elbistan Kaymakamligi Ilçeyle alakali idari yapi, tarihçe, ekonomi, sanat, edebiyat, resimler vb. konular bulunmakta ayrica chat imkani sunulmaktadir.
Elbistan 15 Mart 2009 ELBISTAN. Kahramanmaras iline bagli ilçe merkezi. Denizden 1150 m. yükseklikte, eski yerlesim yeri olan Kara Elbistan'a 5 km. kadar uzaklikta kurulmus olup etrafi yüKsek daglarla çevrili genis bir ovada yer almaktadir.
www.seslielbistan.com seslielbistan.com seslielbistan sesli elbistan sesli www.seslielbistan.com seslielbistan.com seslielbistan sesli elbistan yeni panel ve sayfa aktif Read More >. 0 yorum yapilmis.
Elbistan - Vikipedi Elbistan, Kahramanmaras iline bagli en büyük ilçedir. Akdeniz, Iç Anadolu ve Dogu Anadolu bölgelerinin kesistigi noktada yer alir.
Elbistan hakkinda ansiklopedik bilgi Elbistan'in etegine kuruldugu SARDAGI (2200 m), dis Toroslar'a dahil olan bir uzantidir. Deniz seviyesinden ortalama 1150 m yükseklikte bulunan Elbistan ovasini; BINBOGA (2935 m)...

Elbistan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder