23 Mart 2013 Cumartesi

Borsa

Borsa hakkinda ansiklopedik bilgi Birincisi, borsada sadece kote edilmis (alim satim islemlerini borsa içinde yapilabilecegi borsa idaresi tarafindan kabul edilmis) olan hisse senetlerinin ticareti yapilabilir.
Borsa 10 Aralik 2008 Borsa Nedir? Sermaye Borsalari (Security Exchanges), degerli evraklarin (menkul kiymetlerin) ticaretinin yapildigi kurumsal piyasalardir.
BorsaMatik :: Borsadaki Gözünüz, Kulaginiz. Borsa, Finans ve Ekonomi Borsadaki gözünüz, kulaginiz. Borsa, Ekonomi ve Finans Portali. … Borsa Finans Ekonomi Portali Borsamatik.

Istanbul Altin Borsasi (IAB) IAB üyelerinin, üye islemlerinin, ilgili mevzuatin, duyurularin, yayinlarin ve linklerin bulundugu site. [Türkçe, Ingilizce...Rihtim Cad. No:81, Karaköy, Beyoglu, Istanbul - Avrupa +90 (212) 292-66-00
Borsa Üzerine | Borsamiz.com Borsa virüs gibidir." diyorlar. Iste bu virüs size de bulasmissa borsayi anlik takip etmeniz ve al-sat kararini anlik uygulamaniz gerekebilir.
Borsa » AnlikBorsa.com Goldas, taraf oldugu davalara iliskin son durumu açikladi Goldas taraf oldugu davalar ve davalarda gelinen son durum hakkinda dünkü borsa kapanisinin ardindan açiklama yapti.
Borsa

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder