25 Mart 2013 Pazartesi

Metrobüs

Metrobüs.biz / Bir yolculuk öyküsü Soru: Dünyadaki melrobüs örneklerinden bahsettiniz, hâlâ Avcilar-Zincirlikuyu arasindaki metrobüs normal trafige göre ters islemektedir.
Süperbüs Süper Metro Metrobüs,otobüslü tasimayi metro ve deniz araçlariyla tam uyumlu olarak isletme düzenini gözetir. Metro hatlari devreye girdikçe,anahat otobüsleri devreden çikacaktir.
Metrobüs yolunda izdiham (Video) | Ray Türkiye 9 Mart 2013Metrobüs yolunda izdiham. Istanbul'da Sirinevler'deki üst geçitte dün aksam izdiham yasandi. Metrobüs ve metro için üst geçidi kullananmak isteyen çok sayida kisi, ezilme tehlikesi geçirdi.
metrobüs haberleri | Focus haber metrobüs haberleri,metrobüs ile ilgili haberler ,en son metrobüs haberleri. … Istanbul'u etkisi altina alan kar yagisi nedeniyle 320 metrobüs ek seferi yapilacak..
Nedir.Net - metrobus metrobüsün çevre dostu olmamasi en elestirilecek noktasidir. ama kaç tane özel aracin bir metrobüs ettigi düsünüldügünde bu noktada bile kazanç sagladigi ortadadir.
metrobüs duraklari Metrobüs duraklari yakinlarinda neler var bilmek istemez misin?, Metrobüs haritasi, metrobüs duragi haritasi. … Anadolu yakasi metrobüs duraklari. Sögütlüçesme duragi (Kadiköy).
Metrobüs Haberleri Son Dakika Metrobüs Gelismeleri Radikal'de! Metrobüs haberlerini mi aramistiniz? Metrobüs hakkindaki son dakika gelismeleri ve Metrobüs ile ilgili tüm haberler Radikal'de! … Içinde "Metrobüs" Geçen Tüm Haberler.
Metrobüs

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder