27 Mart 2013 Çarşamba

Fatih Sultan Mehmed

Fatih Sultan Mehmed hakkinda ansiklopedik bilgi Fatih Sultan Mehmed Osmanli donanmasinin kusatma sirasinda yeterince kullanilamadigini ve bu yüzden kusatmanin uzadigini düsünüyordu.
FSMVÜ | Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Resmi Internet Sitesi Klinik Psikolog Mehmet Dinç'in konusmaci olarak katildigi program... … 11.03.2013 | E.F. Prof. Dr. Fatih Andi ile Prof. Dr. Hasan Akay'in TVNET Röportaji.
Fatih Sultan Mehmet - Ansiklopedika Fatih Sultan Mehmet, ulemaya her zaman saygi göstermistir. Çelebizade Mehmed, Molla Ilyas, Mola Gürani, Molla Yegan, Aksemseddin ve Kasapzade Ibrahim'den ders almistir.
Fatih Sultan Mehmet | Peygamber efendimizin müjdeledigi büyük kumandan 29 Mart 1432 yilinda Edirne'de dünyaya gelen II.Mehmet veya Fatih Sultan Mehmet 7 Osmanli padisahidir. Sultan II. Murat ve Hüma Hatun'un ogludur.
Fâtih sultan mehmed devri Dogum tarihi hakkinda farkli görüslerin bulunduguna temas edilen Fâtih Sultan Mehmed'in annesinin kimligi hakkinda da degisik görüsler bulunmaktadir.
... Kadinlar Günü Ile Fatih Sultan Mehmet'in Ilgisi Ne?' Demeyin - haber365.com Fatih Sultan Mehmed'in Semendire'de (bugünkü Sirbistan) kanuna aykiri vergi toplanmasinin engellenerek haksizliklarin önlenmesi hakkindaki 1560 tarihli fermaninda ise sunlar yazili
Fatih Sultan Mehmet'in Limni sirri en son haber ABD'li profesör Lowry, 2. Mehmet'in Limni adasinda neden israrci oldugunu anlatti.FATIH HRISTIYANDI" IDDIASI Fatih Sultan Mehmed'e hayransiniz.
Fatih Sultan Mehmed

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder